Το Τέρας επιστρέφει!

Ο Βίκτορ Φρανκενστάιν επιστρέφει και είναι έτοιμο το πρώτο τρέιλερ της κινηματογραφικής μεταφοράς του μυθιστορήματος της Μαίρη Σέλλεϋ!

Στη νέα και πιο ελεύθερη διασκευή, ο Τζέιμς Μακαβόι είναι ο τολμηρός επιστήμονας που φτάνει στην ύβρη, δημιουργώντας ζωή και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ που με κάθε νέο του βήμα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την τυποποίηση του Χάρι Πότερ, είναι ο βοηθός του που ακούει στο όνομα…Ίγκορ! Άλλωστε κάθε γοτθική ιστορία που σέβεται τις ρίζες της οφείλει να έχει έναν Ίγκορ.

Ντυμένος με δερμάτινα, ο Φρανκενστάιν πλάθει το Τέρας του, ένα δημιούργημα της Βιομηχανικής Επανάστασης, που μέσα από τους καπνούς και το μέταλλο θα τιμωρήσει το Δημιουργό. «Τόσο το Τέρας, όσο και ο Ίγκορ είναι δημιουργήματα του Φρανκενστάιν», δηλώνει ο Μακαβόι. «Βρίσκω την ιδέα συναρπαστική και το σενάριο είναι αστείο και σκοτεινό, με έναν ωραίο, cool τρόπο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο cinemag.gr, τη σκηνοθεσία του «Βίκτορ Φρανκενστάιν» έχει αναλάβει ο Πολ ΜακΓκίγκαν («Το στοίχημα του Σλέβιν»), σε σενάριο του Μαξ Λάντις και η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται τον Οκτώβρη του 2015.