Ετοιμη για «αποκαλύψεις για εξοπλιστικά και μίζες» δηλώνει η Β. Σταμάτη

Ετοιμη να «μιλήσει» με στοιχεία για όσα ξέρει για τα εξοπλιστικά προγράμματα και για τις σχετικές μίζες, δηλαδή για όλα όσα έχει κριθεί ένοχος ο σύζυγός της πρώην Υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει η Βίκυ Σταμάτη. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Γιάννα Παπαδάκου στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα tovima.gr η κ. Σταμάτη, επιστρέφοντας μετά από την απόδρασή της στο Δρομοκαϊτειο,  έκανε τη σχετική δήλωση στον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση. «Θέλω να μιλήσω και έχω ζητήσει από τον συνήγορό μου να επικοινωνήσει με τον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να δώσω συμπληρωματική κατάθεση. Τον εμπιστεύομαι» φέρεται να του είπε.

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι «θα επισκεφθεί αύριο τον εισαγγελέα να τον ενημερώσει…». Σύμφωνα με πληροφορίες η κ Σταμάτη δηλώνει ότι « γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα σε σχέση με τις μίζες των εξοπλιστικών και θα τα πει όλα».

Η υπόθεση των εξοπλιστικών πάντως βρίσκεται σε δίκη σε δεύτερο βαθμό και στις 29 Απριλίου θα εξετασθούν πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης και οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννος Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου και άλλοι.