Θεοχαρόπουλος: «Το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών το χρεώνεται ο Κασσελάκης - Δεν θα αποφευχθεί η συζήτηση στα όργανα»

«Το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή» δήλωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος το πρωί της Παρασκευής προσθέτοντας για τις απολύσεις του ίδιου και άλλων στελεχών, πως «όλη η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται για πολιτικές εκκαθαρίσεις».

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν το αποτέλεσμα των ευρωκλογών είναι αρνητικό, το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης και αυτή η συζήτηη στα όργανα δεν θα αποφευχθεί».

«Εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν εναιίο φορέα της κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση, άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε. Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη κεντοαριστερά και επιβάλλεται ποινή» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Δεν μπορεί να προχωρήσουμε έτσι, δεν βγάζει πουθενά αυτό» συμπλήρωσε και διεμήνυσε ότι «οι αποπομές δεν θα σταματήσουν τη δημιουργία του εναίου φορέα της κεντροαριστεράς. Σε ανθρώπους όπως εγώ με 12 χρονια πορεία στην κεντροαριστερά ό,τι και αν επιχειρηθεί θα αποτύχει».