Γ. Τσίπρας: «Αθλιότητες τα περί ''αργομισθίας'', προκαλεί αηδία το ήθος του νέου ΣΥΡΙΖΑ»

Νέα απάντηση στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει μέσω ανάρτησής του ο Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή την απόλυσή του από το κόμμα, τονίζοντας πως «όλα είναι ψεύδη».

Νωρίτερα η Βούλα Κεχαγιά κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα καταλογίζει στον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή την λύση της επαγγελματικής του συνεργασίας με την Κονοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, υποστηρίζοντας πως «ο ίδιος είχε ζητήσει να παραταθεί για έναν μήνα η σύμβασή του».

Τσίπρας σε Κεχαγιά: Ψεύδη και αθλιότητες όσα είπε – Αυτό είναι το νέο ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γ. Τσίπρας απαντά, κάνοντας λόγο για «ψεύδη» και «αθλιότητες».

Αναλυτικά η ανάρτηση-απάντηση του Γιώργου Τσίπρα:

Σχετικά με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου κ. Βούλας Κεχαγιά. Όλα όσα της είπαν να δηλώνει και με αφορούν είναι απολύτως ψευδή. Το γνωρίζει και η ίδια. Οι αθλιότητες για «αργομισθία», για δήθεν αίτημά μου για «κατ’ εξαίρεση μισθοδοσία», για δήθεν αίτημά μου για «ασφαλιστική κάλυψη» κλπ, είναι εκ των υστέρων κατασκευές νοσηρών εγκεφάλων.

Θα ήταν απλώς για γέλια αν δεν σηματοδοτούσαν το ήθος του «νέου ΣΥΡΙΖΑ» της Κουμουνδούρου που προκαλεί το λιγότερο αηδία.Είμαι εσωκομματικά «κομμένος» εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους «Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!». Εκεί καταντήσαμε. Το γνωρίζει και η κ. Βούλα Κεχαγιά. Ότι το «κόψιμό» μου θα το ακολουθούσε η επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα, ήταν επίσης αναμενόμενο. Ότι αυτή η επιχείρηση είναι τόσο παιδαριώδης και πρόδηλα στον καθένα κακεντρεχής, απλώς δείχνει την ποιότητα των νέων αφεντικών της Κουμουνδούρου.

Και επικίνδυνοι και πολύ «λίγοι».Αναμένω ακόμη, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι και ψηφοφόροι, τα αναλυτικά αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες παγκοσμίως «εκλογές» για τις οποίες δεν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, παρά μόνο μια στεγνή ανακοίνωση για το ποιοι προκρίνονται, κατά το «πίστευε και μη ερεύνα». Κι αυτό, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, σωστά, ζητά περισσότερη διαφάνεια από την κυβέρνηση, αλλά και διεθνείς παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα…».