Βολές Χαρίτση κατά Κασσελάκη - Ανδρουλακη για «πολιτική με όρους lifestyle, reality show και ποδοσφαιρικών μεταγραφών»

Διπλή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Χαρίτσης εκτίμησε πως «για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρειάζεται αριστερό και προοδευτικό μετωπο». «Όμως σήμερα έχουμε τις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Η μία κάνει πολιτική με όρους lifestyle και τηλεοπτικού reality show. Η άλλη κάνει πολιτική με όρους ποδόσφαιρικων μεταγραφών» παρατήρησε ο κ. Χαρίτσης, κάνοντας λόγο για «δύο ηγεσίες αντίστοιχες με τις ανάγκες της κοινωνίας και τις ζωντανές δυνάμεις που υπάρχουν ακόμα και στο εσωτερικό αυτών των κομμάτων».

«Δε μπορεί τη μια ημέρα ο κύριος Ανδρουλάκης να πηγαίνει -και σωστά αφού ήταν θύμα του σκανδάλου των υποκλοπών- στον κύριο Ράμμο και στην ΑΔΑΕ να ενημερωθεί και την επόμενη μέρα να ανακοινώνει ως υποψήφιο τον κύριο Ζαγοράκη» συνέχισε ο Αλέξης Χαρίτσης, λέγοντας για τον Ευρωβουλευτή πως «είναι ακόμα ευρωβουλευτής της ΝΔ – παγκόσμια πρωτοτυπία!- αλλά ήταν και ένας από τους 17 ευρωβουλευτές που είχαν καταθέσει το “αντιψηφισμα” στο ευρωκοινοβούλιο που έλεγε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου στην Ελλάδα και ότι πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη». «Και αυτό το κάνει ο επικεφαλής ενός κόμματος που είχε περάσει ο ίδιοςθύμα των υποκλοπών; Δεν υπάρχει θέμα αναξιοπιστίας;», διερωτήθηκε ο κ. Χαρίτσης.

Στον αντίποδα, «η πολιτική κουβέντα πρέπει να γίνει με πολιτικούς όρους», κατέληξε.