Δουδωνής σε Κασσελάκη: «Οι υπερπλούσιοι φοροδιαφεύγουν και κρύβουν τα χρήματά τους στο Ντελαγουεέρ»

Πυρά προς τον Στέφανο Κασσελάκη για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και και τις δηλώσεις του για φορολογική δικαιοσύνη, εξαπέλυσε ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής.

Σε ανάρτησή του στο X, πρώην Twitter, ο κος Δουδωνής επικαλέστηκε την έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως οι υπερπλούσιοι φοροαποφεύγουν και κρύβουν τα χρήματά τους στην πολιτεία του Delaware, τονίζοντας πως εκτός από τον κύριο Κασσελάκη, οι υπόλοιποι δεν μιλούν για «φορολογική δικαιοσύνη».

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στις σελίδες 8 και 17, μεταξύ άλλων, της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως οι υπερπλούσιοι φοροαποφεύγουν και κρύβουν τα χρήματά τους στη μικρή πολιτεία του Delaware. Μόνο που οι υπόλοιποι, πλην του κ Κασσελάκη, δεν έχουν το θράσος να κάνουν εισοδισμό σε αριστερά κόμματα ούτε και μιλούν για «φορολογική δικαιοσύνη».

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία αναφέρει: «Το 2017 μάλιστα η ειδική επιτροπή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τη φοροδιαφυγή και τα Panama papers είχε πάει στο Delaware».