Παρουσιάστηκε στο στρατό ο Κασσελάκης: Τον συνόδευσε ο πατέρας του έως την πύλη - Το σόου στη Θήβα (photos)

Φαντάρος είναι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς λίγα λεπτά μετά τις 4 πέρασε την πύλη του στρατοπέδου νεοσύλλεκτων της Θήβας.

Εως την πύλη τον συνόδευσε ο πατέρας του, ο οποίος ήταν συγκινημένος, καθώς όπως ανέφερε και εκείνος είχε υπηρετήσει στη Θήβα, ενώ παρόντες ήταν οι στενοί του συνεργάτες, αλλά και οι άνδρες της ασφάλειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της άδειας των νεοσύλλεκτων και ως εκ τούτου δεν αναμένεται να βγει από το στρατόπεδο το τριήμερο.

Εικόνες από την άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο:

Η βόλτα, η ομιλία και τα ψώνια στη Θήβα

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε φτάσει στην πόλη της Θήβας και συνομίλησε με πολίτες της περιοχής, οι οποίοι του φώναζαν «καλός πολίτης», ενώ έκανε και μια αγορά της τελευταίας στιγμής από κατάστημα της περιοχής, φροντίζοντας να προμηθευτεί φακούς επαφής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στους δρόμους της πόλης και πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία σε συγκεντρωμένο πλήθος, προτού φορέσει και επισήμως τα χακί. Δίπλα του στεκόταν ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τη Δώρα Αυγέρη, αλλά και τη Θεοδώρα Τζάκρη.

Κασσελάκης

Κασσελάκης