Γεωργιάδης: «Θεία δίκη ότι έχει μπλέξει ποινικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από νόμο του Τσίπρα»

Ως «θεία δίκη» χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει μπλέξει ποινικά από νόμο του Αλέξη Τσίπρα» μετά τις αποκαλύψεις για τα αστακοκάραβα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας, δε, τις διαφορετικές δικαιολογίες που προβάλει ο κ. Κασσελάκης μετά τις αποκαλύψεις, ο υπουργός Υγείας είπε στον ΣΚΑΪ ότι «ο καθένας όταν είναι κατηγορούμενος θα πει οτιδήποτε για να ελαφρύνει τη θέση του» σημειώνοντας ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει παραβιάσει τον νόμο του Αλέξη Τσίπρα».

Όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης μετά τα όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε, ακόμα, ότι «ο νόμος δεν έχει μόνο πρόστιμο αλλά και άλλες ποινές που εξαρτώνται σε τι βαθμό θα είναι η καταδίκη».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι «εγώ τον νόμο του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ λάθος. Είναι παράλογη η απαγόρευση. Το έκαναν για να κηνυγήσουν τον Μητσοτάκη»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε, τέλος, και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας ότι «το σημείο στο οποίο καταστράφηκε ο Ανδρουλάκης ήταν όταν καταψήφισε τα μη κρατικά πανεπιστήμια» προβλέποντας ότι «θα βγει τρίτος μπορεί και τέταρτος στις ευρωεκλογές».