Δεν περίμενα μια δίκη-παρωδία, ενορχηστρωτής ήταν ο Ράμα, λέει ο Μπελέρης για την καταδίκη του

Η υπόθεση σε βάρος μου είχε ενορχηστρωτή τον Έντι Ράμα, δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος χθες Τρίτη καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών.

Μιλώντας την Τετάρτη (6/3) στην ΕΡΤ μέσα από τη φυλακή και περιμένοντας το σκεπτικό της απόφασης σε βάρος του, ο Μπελέρης είπε ακόμη ότι η δίκη ήταν παρωδία, σε βαθμό που ούτε και ο ίδιος δεν περίμενε.

Όπως είπε ο Μπελέρης, «δεν περίμενα ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία, χωρίς κανένα στοιχείο και δεν περίμενα ότι οι δικαστές στο τέλος δεν έβαλαν καν τη λογική να ξεφύγουν από λειτουργήματός και να είναι το μακρύ χέρι της εξουσίας» λέει.

Χαρακτήρισε τον Έντι Ράμα «ενορχηστρωτή» της υπόθεσης σε βάρος του και επισήμανε ότι «ο Αλβανός πρωθυπουργός και με τη στήριξη της διεθνούς κοινότητας από την αρχή αυτής της υπόθεσης έδειξε την στάση του. Εγώ πιστεύω αυτό, είναι άδικο για την Αλβανία.

» Η Ελλάδα πίεσε όσο μπορούσε, ο κύριος Ράμα είναι κύριος της χώρας του και ελέγχει την Δικαιοσύνη, ελέγχει όλους τους θεσμούς. στην Αλβανία υπάρχει μία υβριδική δημοκρατία».