Σακελλαρίδης: «Με θλίβουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ - Ουσιαστικά ο Τσίπρας ζητά εκ νέου εκλογές»

«Με θλίβουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία ο Αλέξης Τσίπρας ζητά εκ νέου εκλογές και βλέπει το ίδιο πρόβλημα με όλους μας».

Αυτό τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στη διάρκεια συνέντευξής του στην ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ενεργό πολιτική μετά από 8 χρόνια, ως υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της «Νέας Αριστεράς».

Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια «μαύρη τρύπα» που ρουφάει την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα, είπε πως είναι απολύτως συνειδητή η επιλογή για επιστροφή στο πολιτικό του σπίτι, όπως και η ένταξή του στη Νέα Αριστερά. «Μία κίνηση που την κάνω με περηφάνεια, μια κίνηση που την κάνω γιατί την πιστεύω βαθιά» υπογράμμισε.

‘Οταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει τον ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό του σπίτι είπε: «Δεν σημαίνει ότι ένα κόμμα είναι το πολιτικό σου σπίτι επειδή είναι είναι brand name, έχει να κάνει με πολιτικές απόψεις και την αξιοπιστία των ανθρώπων που που το αποτελούν».