Γεωργιάδης για Πολάκη: «Προσπάθησε να κοροϊδέψει με δήθεν χειρουργείο - Για να δούμε τι θα κάνει ο Κασσελάκης»

Νέα ανάρτηση για τον «φιλαλήθη» Παύλο Πολάκη, όπως γράφει χαρακτηριστικά, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένοντας ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ψευδόταν με την ανάρτησή του για το έκτακτο χειρουργείο που επικαλέστηκε για να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τον γάμο των ομοφύλων.

«Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα» προσθέτει με νόημα ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει, τέλος, στην ανάρτησή του ότι με τη στάση της αποχής ο Παύλος Πολάκης «είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, «και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Παρασκευής

Ο «Φιλαλήθης» @pavpol2222 προσπάθησε στην αρχή να κοροϊδέψει τον Αρχηγό του και το Πανελλήνιο, πώς δήθεν δεν ήρθε στην χθεσινή ψηφοφορία λόγω εκτάκτου χειρουργείου…ανέβασε όμως φωτό που αποκάλυπταν το ψεύδος καθώς είχαν άλλη ημερομηνία. Μετά την κατακραυγή ανέβασε δήλωση ότι τελικά επίτηδες έκανε αποχή μαζί με πολλούς άλλους βουλευτές…η ευκολία με την οποία προσπάθησε να πει ψέματα νομίζω δείχνει τον αληθινό του χαρακτήρα. Για να δούμε τώρα τί θα κάνει ο @skasselakis ο οποίος ο ίδιος είναι παντρεμένος με τον κ. Τάιλερ και στην ουσία η αποχή του βουλευτού του είναι εκτός όλων των άλλων προσωπική προσβολή και αποδοκιμασία της ίδιας του της ύπαρξης.

Οι ύβρεις Πολάκη

Είχε προηγηθεί η υβριστικού περιεχομένου αντίδραση του Βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη μετά την πρώτη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη».

Αφορμή αποτέλεσε, φωτογραφία που συνόδευε ανάρτηση του κ. Πολάκη από χειρουργείο που μετείχε ο ίδιος, προκειμένου να στείλει εμμέσως μηνύματα για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω χειρουργείο να πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και φέρει ημερομηνία “13 Φεβρουαρίου”.

«Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης στον Υπουργό Υγείας, για να συμπληρώσει πως «την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!».

αδωνις-πολακης

«Μη με ψάχνεις Μητσοτάκη, έχω σοβαρή δουλειά»

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης έδειξε πως διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν πήγε στη Βουλή για να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια πάρα το αυστηρό μήνυμα για κομματική πειθαρχία από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Mε ανάρτησή του στην οποία αναφέρεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Παύλος Πολάκης λέει μεταξύ άλλων να μην τον ψάχνει καθώς έχει σοβαρότατη δουλειά που σώζει ζωές ενώ διευκρινίζει ότι αυτή αφορά συγγενή του. Μάλιστα παρουσιάζει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ανέφερε: «Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου )».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια: «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σε εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

polakis_15_1