Σύσκεψη στελεχών της Νέας Αριστεράς την Παρασκευή και το Σάββατο - Για τον οδικό χάρτη έως τη Συνδιάσκεψη

Σύσκεψη Στελεχών από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει η Νέα Αριστερά την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πηγές της ΚΟ.

Στόχος, όπως αναφέρουν, είναι να οριστεί ο οδικός χάρτης στη διαδικασία τής συγκρότησης έως την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στο τέλος Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία θα γίνει στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελίδων και Πειραιώς 144).

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 18:30 με ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. Αλέξη Χαρίτση. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της πρότασης για τον οδικού χάρτη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Αριστεράς Νάσο Ηλιόπουλο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Νέα Αριστερά: Τον Φεβρουάριο από ΚΟ γίνεται κόμμα

Οι διεργασίες στη Νέα Αριστερά συνεχίζονται και το μεγάλο στοίχημα σε αυτή τη φάση είναι η εξωστρέφεια, στοχεύοντας στον κόσμο που έχει απογοητευτεί από την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι οργανωτικές εκκρεμμότητες σχετικά με την ΚΟ έχουν κλείσει και πλέον στρέφονται στη συγκρότηση του κομματικού φορέα.

Ο χρόνοςμετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση και εκπροσώπου Τύπου του κόμματος με τις συζητήσεις να είναι προχωρημένες γύρο από ένα πρόσωπο που συζητήθηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα τόσο την περίοδο των προεδρικών εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ όσο όμως και την περίοδο της αποχώρησης των 11 βουλευτών της Νέας Αριστεράς και μέχρι αυτοί να συγκροτήσουν τη Νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα.