Σπίρτζης για αποχωρήσαντες: «Κάποιοι δεν θα υπήρχαν χωρίς τον Τσίπρα - Η παρουσία του στην ΚΟ απάντηση στη διάσπαση»

«Υπήρξαν άνθρωποι που χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα δεν θα υπήρχαν» είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης, αναφερόμενος στην ομάδα των «11» που αποχώρησαν.

Ο Χρ. Σπίρτζης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ομάδα των 11 βουλευτών και των στελεχών που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «αν δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας, κάποιοι από αυτούς δεν θα υπήρχαν».

«Κάποιοι δεν είχαν μία επαγγελματική πορεία, ούτε πολιτική πορεία συγκεκριμένη, ούτε συνδικαλιστική, ούτε τίποτα. Για κάποια στελέχη αυτό ισχύει σε υπερθετικό βαθμό», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας για αυτούς που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε κανάλια που μέχρι να αποχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από την προεδρία ήμασταν ”κόκκινο πανί”, σήμερα δίνεται άπλετος χρόνος» υπογράμμισε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας για στελέχη των «11» που επικαλούνται τον Αλέξη Τσίπρα ακόμα και μετά την αποχώρησή τους.

«Ο κ. Τσίπρας με την παρουσία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δείχνει πως σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες, τη βάση του κόμματος, και είναι απάντηση σε κινήσεις διασπαστικές. Η διάσπαση είναι απολίτικη», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.