Ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος νέος γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ - «Είμαστε εδώ», δηλώνουν τα εναπομείναντα στελέχη

Δεκάδες ήταν τα μέλη και τα στελέχη που αποχώρησαν χθες από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Ανάμεσα σε αυτούς που αποχώρησαν ήταν και ο γραμματέας της νεολαίας, Κωνσταντίνος Βλαχάκης.

Την κενή θέση αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος. Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εκλογή του αναφέρει: «Ευχαριστώ τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για την εμπιστοσύνη τους. Θα προχωρήσουμε μπροστά με σχέδιο, επιμονή και πολλή δουλειά. Καλή δύναμη σε όλες και όλους».

konstantinospanagiotopoulos

Στην ανακοίνωση της, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως «εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών» και προσθέτουν πως «οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ

Σήμερα, μετά την παραίτηση ενός σημαντικού αριθμού στελεχών της Οργάνωσής μας, προχωρήσαμε στην αναπλήρωση των κενών θέσεων και ο Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος εκλέχτηκε νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου.

Εντός των επόμενων ημερών, πρόκειται να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Νεολαίας μας, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τις πραγματικές ανάγκες των νέων, αλλά και όλων των πολιτών.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε επιβάλλουν να προχωρήσουμε και αυτό θα κάνουμε.