Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ χαράζει μία πορεία αποξένωσης από πράγματα που αφορούν την κοινωνία

«Αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν να κάνουν με τη συνολική του πορεία τα τελευταία χρόνια και από την περίοδο που ήταν στην Κυβέρνηση, και από την περίοδο που ήταν στην Αντιπολίτευση», σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις που υπάρχουν στην Koυμουνδούρου.

«Μια πορεία αποξένωσης από πράγματα που αφορούν την κοινωνία, τον πολίτη. Λέγαμε ότι είναι κολλημένοι σε ένα παρελθόν που έχει περάσει ανεπιστρεπτί και δεν μπορούν να συντονιστούν με κόσμο που ζούμε και που έρχεται», ανέφερε στον ΣΚΑΪ.

«Τοξικότητα, αφορισμοί, γενικεύσεις, παραμύθια, εργαλειοποίηση υποθέσεων. Αυτά δεν είναι πολιτική πλατφόρμα που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Πληρώνουν λάθη βασικά, θεμελιακά, στο επίπεδο της πολιτικής. Θεωρούν ότι αυτά μπορούν να τα διορθώσουν με μία επιχείρηση εικόνας, σαγήνης, κενολογίας, υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου για πολιτικούς αντιπάλους, βουλευτές, με μία αποθέωση του life style και της εικόνας. Ο κόσμος είναι υποψιασμένος. Δεν χαίρομαι με αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι καλό για τη Δημοκρατία να συμβαίνουν πράγματα τα οποία δεν είναι σοβαρά, είναι διαλυτικά για τους βασικούς πυλώνες. Η βασική αιτία, είναι το έλλειμμα πολιτικής», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.