Ν. Φίλης: Ο Στ. Κασσελάκης στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο

Για πρακτικές Τραμπ κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Νίκος Φίλης, ο οποίος σχολίασε ότι νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολιτική με βάση την προσωπική του ζωή και όχι με βάση τα προβλήματα των πολιτών.

«Η μέχρι στιγμής παρουσία του ταυτίζεται με την προβολή της προσωπικής του ζωής και όχι με τα προβλήματα του κόσμου» δήλωσε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι το κόμμα περνάει στρατηγική κρίση. «Το κόμμα συρρικνώνεται, επιδεινώνεται η αξιοπιστία του. Ο κ. Κασσελάκης το επιδεινώνει γιατί προσπαθεί να μετατρέψει ένα κόμμα της Αριστεράς σε ένα δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο ακολουθώντας τις πρακτικές του Τραμπ.

«Ο κ. Κασσελακης μιλάει για θέματα έξω από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν επιμείνει με αυτές τις απόψεις που διατύπωσε πριν και μετά ως πρόεδρος, κατά τη γνώμη μας δεν μπορεί να είναι πρόεδρος» είπε ο κ. Φίλης.

«Η μετατόπιση προς τα κεντροδεξιά αφήνει ένα κενό. Μετά από 60 χρόνια που δόθηκε μια μάχη για μια άλλη Αριστερά, μη δογματική θα αφήσουμε αυτό το χώρο διαλυμένο; Μπορεί να κάνει αντιπολίτευση αυτό το κόμμα όταν φεύγει από το χώρο που έχει προσδιορίσει και γίνεται κόμμα της κεντροδεξιάς ως μπαλαντέρ;» αναρωτήθηκε ο κ. Φίλης.

«Από ό,τι βλέπω ο κ. Κασσελάκης έχει αποφασίσει να με διαγράψει. Να κάνει συνέδριο με πρόωρες διαγραφές. Αν τα πράγματα φτάσουν στο αδιέξοδο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε» πρόσθεσε.

«Είμαστε σε μια φάση που ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μια συνεχή στρατηγική ήττα και υποχωρεί είπε ο κ. Φίλης. «Αυτά που κάνει εξυπηρετούν την κατάρρευση της ριζοσπαστικής Αριστεράς», κατέληξε.

Τέλος για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φίλης είπε «ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει όταν το κρίνει αναγκαίο».