Ο Στέφανος Κασσελάκης για τον πόλεμο στο Ισραήλ: Η καρδιά μου είναι μοιρασμένη, είμαι με τον κόσμο που υποφέρει-video

Τον… νεαρό Στέφανο Κασσελάκη, τον εαυτό του, δηλαδή, σε ηλικία 24 ετών, «αποκήρυξε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑμιλώντας στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, Cosmos FM.

Απαντώντας στην ΕΦΣΥΝ, η οποία έφερε στο φως παλαιότερα άρθρα του, στα οποία ο κ. Κασσελάκης επιχειρηματολογούσε υπέρ της απόλυσης περισσότερων δημοσίων υπαλλήλων, αλλά και της μείωσης μισθών, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακούγεται να λέει, χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 ετών».

Συνέντευξη Κασσελάκη σε ραδιόφωνο της ομογένειας
Θυμάται, ωστόσο, ότι τότε δούλευε σκληρά, ενώ κάνει και μια «μίνι» αναδρομή στην τότε προσωπική του ζωή, αναφέροντας: «Ήμουν σε μια σχέση με μια κοπέλα και δεν ήμουν χαρούμενος, δεν θυμάμαι ούτε τι έγραφα ούτε ποιος ήμουνα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ερωτάται επίσης για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, δηλώνοντας πως η καρδιά του είναι μπερδεμένη. «Είμαι με τον κόσμο που υποφέρει» ακούγεται να λέει, ενώ εκτιμά πως «αυτό που κάνει το Ισραήλ με τη Χαμάς θα πάρει χρόνια να υλοποιηθεί».

Τονίζει, δε, ότι προέχει η προστασία των αμάχων και επισημαίνει: «Η Ελλάδα πρέπει να παίξει ρόλο σε αυτό. Είμαι ο πρώτος που το λέει αυτό, ανεξάρτητα αν μας κατηγορούν (σ.σ. τον ΣΥΡΙΖΑ) ότι εμείς φέραμε στη χώρα το μεταναστευτικό το 2015 και τέτοιες κοτσάνες…».