Άδωνις σε Νίκο Παππά: «Αν σε ενοχλεί το ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το ύφος του Πολάκη»

α ξίφη τους διασταύρωσαν ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε πάνελ του ΑΝΤ1, με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο διάλογος που έγινε στον ΑΝΤ1:

Άδωνις Γεωργιάδης: Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα που υποστηρίζει ότι καλώς είναι αυτά που είπε ο κ. Μπέος.

Νίκος Παππάς: Ωραία.

Α.Γ.: Αλλά προσέξτε ποια είναι η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης προ πέντε ημερών έγραψε για τον συνάδελφό σας τον κ. Γιάννη Πρετεντέρη ότι είναι «ένας κουβάς με κόπρανα». Ωραία; Είπε ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κ. Παππά τώρα: 24 ώρες αφότου το έγραψε αυτό και μπήκε η ΕΣΗΕΑ και καταδίκασε, ο κ. Κασσελάκης τον διόρισε υπερτομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης είπε «μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον κ. Πρετεντέρη έναν κουβά με κόπρανα, μ’ αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος». Συμφωνεί ο κ. Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;.

Ν.Π.: Τι έκανε ο Πολάκης στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κ. Πρετεντέρη ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα.

Α.Γ.: Δεν είναι προσπάθεια συμψηφισμού. Είναι υποκριτές.

Ν.Π.: Ένοχη υπεκφυγή είναι αυτό.

Α.Γ.: Είναι υποκριτές. Εάν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος του Πολάκη.

Δείτε το βίντεο: