Η Δόμνα Μιχαηλίδου απαντά στο «απρόσκλητη» του Κασσελάκη: «Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βιντεοκλίπ»

Αιχμηρή απάντηση στα όσα δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μέσω Facebook η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Δόμνα Μιχαηλίδου, για τα όσα συνέβησαν χθες στο σχολείο ΑμεΑ Καλλιθέας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην υφυπουργό Παιδείας λέγοντας πως εμφανίστηκε «απρόσκλητη» στο ειδικό σχολείο ΑμεΑ της περιοχής και ότι της συνιστά να είναι «πιο προσεκτική».

Μιχαηλίδου: «Υποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη ως αρμόδια υφυπουργός – Δεν πήγα για βίντεο κλιπ»

Η κυρία Μιχαηλίδου απαντά πως υποδέχθηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο σχολείο ως αρμόδια υφυπουργός και «όχι ως Δόμνα Μιχαηλίδου» και αναρωτήθηκε «απρόσκλητη η αρμόδια υφυπουργός;», ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήμουν καλεσμένη του κυρίου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βιντεοκλίπ».

Στη συνέχεια η υφυπουργός άσκησε κριτική στα όσα είπε στους καθηγητές του σχολείου ο κ. Κασσελάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ;».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κυρίας Μιχαηλίδου:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».