Αποστολάκης: Να δεχθούν ότι ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός, αλλιώς υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι

«Δύσκολο να “καταπιείς” ότι σε 20 μέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του»
Στη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του κόμματος Ευάγγελος Αποστολάκης, επισημαίνοντας τη σημασία της ενότητας στο κόμμα μετά από αυτήν τη μεταβατική περίοδο.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη, η επόμενη ημέρα στο κόμμα πρέπει να χαρακτηριστεί από καθαρές θέσεις και κινήσεις, αποφεύγοντας αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα και χάσιμο χρόνου. Είναι σημαντικό, όπως επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, όλοι στο κόμμα να αποδεχθούν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πλέον ο αρχηγός του και αυτό είναι κρίσιμο για την επιτυχία του εγχειρήματος. Ο Αποστολάκης τόνισε ότι ο νέος πρόεδρος είναι αποφασισμένος να προβεί σε αλλαγές και ότι η κοινωνία δεν περιμένει από αυτόν να επαναλάβει τα ίδια.

«Δύσκολο να “καταπιείς” ότι σε 20 μέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του», είπε ο στενός συνεργάτης του νέου προέδρου. «Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι», τόνισε ο πρώην υπουργός.

«Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση», υπογράμμισε.

Επιπλέον, επανέλαβε τη σημασία της αποδοχής ότι υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα και ότι οι πράξεις τίθενται σε νέα σειρά. Επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι η έλευση του Στέφανου Κασσελάκη ως ηγέτης του κόμματος συνέβη πολύ γρήγορα και υπογράμμισε ότι εάν υπάρξει αντίσταση σε αυτήν την αλλαγή, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για την εξεύρεση λύσεων.