Αχτσιόγλου: Τηλεφώνησε στον Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του - «Από αύριο μαχητική αντιπολίτευση», δήλωσε

Η Έφη Αχτσιόγλου λίγο πριν τις 11:00 τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα μετέβη στα γραφεία του κόμματος και πραγματοποίησε δηλώσεις.

Η Εφη Αχτσιόγλου μετά την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη στη μάχη για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου λίγο πριν από τις 23:20.

Εκεί την υποδέχθηκαν ψηφοφόροι της με συνθήματα και εκείνη χαμογελαστή ύψωσε την αριστερή γροθιά πριν κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

Ενώ συγκεντρωμένοι ψηφοφόροι της φώναζαν «Αγώνας πίστη ανατροπή. Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή», η Εφη Αχτσιόγλου δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Η μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς. Έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρόν για να δώσει τις μάχες που έρχονται. Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας να ασκήσουμε αντιπολίτευση στη ΝΔ και να δώσουμε προοπτική στους πολίτες.

Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν ήταν η μεγαλύερη τιμή της ζωής μου.

Ευχαριστώ τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Αλέξη Χαρίτση, αλλά και την ομάδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρό μου γιο που έδειξε υπομονή και να του υποσχεθώ ότι από αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα για εμάς».