Ο Πολάκης απαντά στην Αχτσιόγλου: «Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα, δείχνεις τον δρόμο για μαζική υπερψήφιση Κασσελάκη»

Η εκτός ορίων σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του β’ γύρου της εσωκομματικής εκλογής, τροφοδοτείται διαρκώς και μέσω αναφορών στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Παύλος Πολάκης, ένας εκ των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, επιτέθηκε και επί προσωπικού στην υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Σε ανάρτησή του στα social media μεταξύ άλλων λέει «όταν τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και η “ομπρέλα προστασίας” σου, εξαπολύουν καθημερινά εμετικές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη που τον υποστηρίζουν (με εμένα βεβαίως στο επίκεντρο)» και «ταν βγαίνεις στον ΣΚΑΙ και δηλώνεις ότι “προϋπόθεση για την ενότητα είναι να σταματήσουν οι ανθρωποφαγικές συκοφαντικές επιθέσεις του Πολάκη”…».

Απαριθμώντας μία σειρά από «περιστατικά» ο Παύλος Πολάκης καταλήγει απευθυνόμενος στην κυρία Αχτσιόγλου πως «τότε έχεις κατέβει όλη τη σκάλα…» και «δείχνεις καθαρά τον δρόμο για την ανάγκη ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή 24/9!!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

polakis-anartisi-axtsioglou-1

«- Όταν τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και η “ομπρέλα προστασίας” σου, εξαπολύουν καθημερινά εμετικές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη που τον υποστηρίζουν (με εμένα βεβαίως στο επίκεντρο)…

– Όταν δεν καταδικάζεις πρώην βουλευτή – υποστηρικτή σου, που διακινεί fake news πως ο Κασσελάκης ήταν τάχα “συνεργάτης του Κυριάκου” και τον διαψεύδουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρετεντέρης…

– Όταν πηγαίνεις στον Χατζηνικολάου και αντί να του ζητήσεις να εξηγήσει στους τηλεθεατές πώς επί Μητσοτάκη διέγραψε την υποθήκη που είχε επιβληθεί στο σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ, για χρέη πάνω από 3εκ. ευρώ ή να τον ρωτησεις αν πλήρωσε καμία δόση από τα χρέη του, τον σιγοντάρεις όταν λέει “κι εγώ έχω τραβήξει πολλά απ’ τον Πολάκη”…

– Όταν βγαίνεις στον ΣΚΑΙ και δηλώνεις ότι “προϋπόθεση για την ενότητα είναι να σταματήσουν οι ανθρωποφαγικές συκοφαντικές επιθέσεις του Πολάκη”…

τότε έχεις κατέβει όλη τη σκάλα…

και δείχνεις καθαρά τον δρόμο για την ανάγκη ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή 24/9!!»

Αχτσιόγλου: Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον κατήφορο του Πολάκη

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για το αν – σε περίπτωση νίκης της – τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη και απάντησε ότι «τη Δευτέρα θα τους συναντήσω όλους. Σε ό,τι με αφορά η ενότητα είναι δεδομένη και αναγκαία με δύο βασικές πρϋποθέσεις: το πολιτικό πλαίσιο και ότι θα σταματήσουν ανθρωποφαγικές επιθέσεις που δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές».

Όπως διευκρίνισε το δεύτερο σκέλος δεν αφορά τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη «αλλά ο άνθρωπός που είναι στο πλευρό του είναί μόνιμα υβριστικός σε μένα και άλλα στελέχη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί ο κατηφόρος αυτός με τον κ. Πολάκη. Γι αυτό ζήτησα από τον Κασσελάκη να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές».