ΣΥΡΙΖΑ: Από τα Χανιά ξεκινά την εκστρατεία του ο Στέφανος Κασσελάκης - Συζήτηση στους Τάφους των Βενιζέλων

Τα χαρτιά του για την υποψηφιότητά του όσον αφορά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας με καταγωγή από τα Χανιά, όλα δείχνουν ότι θα είναι ο πέμπτος υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ζarpanews, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κασσελάκη πρόκειται να γίνει το βράδυ της Δευτέρας (28/8) με ανατρεπτικό τρόπο και συγκεκριμένα με ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών που θα αναρτηθεί στα social media που διατηρεί.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα κάνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου με την επίσκεψή του να ξεκινάει από τους Τάφους των Βενιζέλων το απόγευμα και να καταλήγει αργότερα το βράδυ στο Παλιό Λιμάνι της πόλης.

Ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, ο κ. Κασσελάκης είχε συνοδεύσει τον Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία του επίσκεψη στα Χανιά πριν τις εκλογές του Ιουνίου, στη διάρκεια της οποίας είχαν βρεθεί στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ενημέρωση Κασσελάκη για τις επόμενες κινήσεις του

«Ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., θα βρεθώ την Τρίτη 29 Αυγούστου στα Χανιά.

Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου.

Καλώ τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό συμπατριώτη μου από τα Χανιά, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να διανύσουμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την Αριστερά του μέλλοντος.

Ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στις 7.15μμ στους Τάφους του Βενιζέλου.

Στέφανος Κασελάκης».