Ο Μπομπ Μενέντεζ με τη σύζυγό του στην Αθήνα - Η φωτογραφία με τον Τζορτζ Τσούνη στην Πλάκα

Τον ελληνικό ήλιο απολαμβάνει ο γερουσιαστής και γνωστός φιλέλληνας Μπομπ Μενέντεζ, ο οποίος βρίσκεται με τη σύζυγό του στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αμερικανός «σύμμαχος» της χώρας μας στη Γερουσία των ΗΠΑ βρέθηκε στην Αθήνα και, αφού περπάτησε στην Αρχαία Αγορά, συνέφαγε με τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, σε εστιατόριο στην Πλάκα.

Ο Μπομπ Μενέντεζ συνοδευόταν από την αρμενικής καταγωγής σύζυγό του, Ναντίν Αρσλανιάν. Ο Μενέντεζ και ο Τσούνης δεν δίστασαν να βγάλουν φωτογραφία με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oldithaki (@oldithaki)

Κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο γερουσιαστής Μενέντεζ είχε παρασημοφορηθεί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Τιμής, για τη συνεισφορά του στην εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ και την προώθηση της ειρήνης και της συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλευρό του ήταν τότε και η Ναντίν Αρσλανιάν, με την οποία παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια, ύστερα από μία συγκινητική πρόταση γάμου που της είχε κάνει στο Ταζ Μαχάλ τον Οκτώβριο του 2019, σε ένα από τα κοινά τους ταξίδια.