ΣΥΡΙΖΑ: Σάββατο και Κυριακή η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Συνεδριάζει αύριο Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2).

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ανακοίνωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Μιλώντας στο Impact Hub Athens (Ψυρρή), ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε ότι το δίπτυχο της υποψηφιότητάς του είναι «συνέχεια και τομή». Όπως εξήγησε, «η συνέχεια είναι η παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα και ό,τι καταφέραμε στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί και στην αντιπολίτευση και στην κυβέρνηση».

Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έχει ανακοινώσει και η Έφη Αχτσιόγλου. «Βρισκόμαστε μπροστά σε στιγμές κρίσιμων αποφάσεων. Το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών ανέθεσε στα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ κρίσιμες αποφάσεις», είπε κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

«Ξέρω ότι πολλοί έχουν απογοηγευτεί όμως η προσδοκία είναι αληθινή. Πιστεύω ότι αυτή τη διαδρομή πρέπει να την περπατήσουμε», είπε. «Οφείλουμε να αποτιμήσουμε με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ειλικρίνεια τις αιτίες του αποτελέσματος. Οφείλουμε επίσης να εργαστούμε αποτελεσματικά, με επιμονή, για να δώσουμε εκ νέου την προοπτική ενός νέου ισχυρού ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».