Εκνευρισμός στο ΣΥΡΙΖΑ με Καμμένο: Κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για δικές του επιδιώξεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σήμερα σε όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Πάνος Καμμένος για τον Αλέξη Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Από την Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών και τονίζουν ότι κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους.

Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Καμμένος: Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν παγίδα στον Τσίπρα με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης

Ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Αρένα», είπε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να παραμείνει για χρόνια εκτός πολιτικών συζητήσεων και «ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια», μετά την απόσυρση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στη Συνθήκη των Πρεσπών, είπε χαρακτηριστικά: «Η εν λόγω συμφωνία ήταν μια παγίδα την οποία έθεσαν στον Αλέξη Τσίπρα με δώρο το Νόμπελ Ειρήνης».