Προκλητικός ο επικεφαλής των Σπαρτιατών Β.Στίγκας - «Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, καθώς στην πρώτη του δήλωση μετά τα exit poll ευχαρίστησε τον καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη.

Αφού το ακροδεξιό κόμμα έκανε την έκπληξη και κέρδισε την είσοδό του στη Βουλή για πρώτη φορά, ο κ. Στίγκας ευχαρίστησε όσους ψήφισαν τους Σπαρτιάτες, δηλώνοντας ότι «έρχονται να ενώσουν και όχι να διχάσουν».

«Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη για τη βοήθειά του, που ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση. Θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θα φέρουμε νέο ήθος στο κοινοβούλιο».

Κατά τη δήλωσή του, ο κ. Στίγκας τόνισε: «Μετά από καιρό ένα εθνικό κόμμα, μία εθνική φωνή θα είναι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη και τις αξίες που σήμερα λείπουν απο τη χώρα μας. Το βασικό ρητό των Σπαρτιατών είναι το ισχύς εν τη ενώσει», κάτι που λείπει σήμερα από τη χώρα μας».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την ψήφο τους και τα εκατοντάδες μέλη μας σε όλη την Ελλάδα που δούλεψαν ακούραστα και οι Σπαρτιάτες να μπουν στη Βουλή με ένα σχετικά καλό ποσοστό», πρόσθεσε.