Ψήφισε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σήμερα ψηφίζουμε για να έχει η χώρα μια αποτελεσματική κυβέρνηση»

Στις 10:45 το πρωί προσήλθε στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ψηφίσει.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 361ο εκλογικό τμήμα (Λεβίδου 42).

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε με πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι στο σχολείο, δεχόμενος επευφημίες και χειροκροτήματα από τους παρισταμένους.

Όπως και στις κάλπες της 21ης Μαΐου, έτσι και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε δίνοντας τόσο την ηλεκτρονική όσο και τη συμβατική ταυτότητα. Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευσε η μικρή του κόρη Δάφνη και η σύζυγός του, Μαρέβα.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Σήμερα τον λόγο τον έχουν οι πολίτες, είναι ημέρα χαράς και ευθύνης. Ψηφίζουμε για να έχει η χώρα μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση, οι πολίτες πιστεύω ότι θα ψηφίσουν για το δικό τους καλό αλλά και για το καλό της πατρίδας».

Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες για να ψηφίσει, τονίζοντας πως ελπίζει η συμμετοχή να είναι ακόμα μεγαλύτερη απ’ ό,τι στις εκλογές της 21ης Μαΐου. στη Λαμία, ο οποίος είχε μια «επεισοδιακή» ψηφοφορία.