Θετικός στον covid ο Μητσοτάκης: Το ανακοίνωσε ο ίδιος, ακυρώνονται οι επισκέψεις σε Χαλκιδική και Άγιο Όρος - Δείτε βίντεο

Με covid-19 διαγνώσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ως εκ τούτου ακύρωσε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική, αλλά και το διήμερο στο Άγιο Όρος, όπου θα μετέβαινε με τον γιο του, Κωνσταντίνο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ότι είναι θετικός με βίντεο στο Instagram.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως, να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να επισκεφθεί το Σάββατο τα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απηύθυνε ομιλία σε κατοίκους της περιοχής. Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, επρόκειτο να ξεκινήσει διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιον Όρος, όπου, μεταξύ άλλων, θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.