Η μαντινάδα του Μητσοτάκη στο Θέρισο: «Σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω» (video)

Στο Θέρισο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Έπειτα απο μια σύντομη ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο-Στρατηγείο της Επανάστασης του Θερίσου ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στην πλατεία, όπου τον περίμεναν συγκεντρωμένοι κάτοικοι, μέλη και στελέχη της ΝΔ.

«Σε τόπο επανάστασης ήρθα να προσκυνήσω, για να σας δεσμευθώ πως στα δύσκολα δεν θα κάνω πίσω». Με αυτή τη μαντινάδα ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους.

Δείτε βίντεο:

Μιλώντας για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, οι τάφη της οικογένειας του οποίου είναι στην περιοχή είπε: «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι για όλους και για όλες μας ένα ιστορικό παράδειγμα, ένας ηγέτης που αξίζει η νεότερη γενιά να μελετήσει και φυσικά για όλους μας και ειδικά για εμένα σημείο αναφοράς, καθώς εκτός από εξέχουσα ιστορική φυσιογνωμία υπήρξε όντως συγγενείς μου. Ο γέρο Κωστής Μητσοτάκης ήταν ο μέντορας του στην πολιτική, όποιος τον εισήγαγε στην πολιτική και βέβαια στο μουσείο του Θερίσου είδα μία φωτογραφία του παππού μου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός εδώ στο Θέρισο λίγο πριν ηγηθεί σώματος Κρητών εθελοντών στον μακεδονικό αγώνα».

«Να υπενθυμίσουμε σε όλες και σε όλους πόσο μεγάλη σημασία έχει στις επόμενες εκλογές να υπάρχει μία ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση. Την 20ή 1 Μαΐου μας δώσατε μία μεγάλη και ισχυρή εντολή. Θα πάμε μαζί να την επανα επιβεβαιώσουμε στην κάλπη της 25 Ιουνίου για μία Ν.Δ. ισχυρή, για μία κυβέρνηση που θα εγγυάται και την σταθερότητα και την προκοπή του τόπου. Και εύχομαι και ελπίζω να μπορέσω και πάλι να επισκεφτώ το Θέρισο που τόσο αγαπώ, εδώ στους πρόποδες της Μαδάρας, και πάλι ως πρωθυπουργός για να μπορέσουμε μαζί να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που ξεκινήσαμε», υποστήριξε ακόμη ο πρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε φωτογραφίες από το zarpanews.gr:

mitsotakis__theriso1
mitsotakis__theriso2
mitsotakis__theriso3
mitsotakis__theriso4
mitsotakis__theriso5