Μητσοτάκης από Χανιά: Στις 25 Ιουνίου ο λαός θα επιλέξει ποιος θα είναι πρωθυπουργός, όχι ποιος θα είναι αντιπολίτευση

Στα Χανιά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης προεκλογικής του περιοδείας στην Κρήτη.

Το roadtrip ξεκίνησε τη δεύτερη μέρα της περιοδείας του από το Πέραμα Μυλοποτάμου και συνεχίστηκε στα Χανιά. Πρώτος σταθμός στον νομό Χανίων, οι Βρύσες Αποκορώνου, όπου σύμφωνα με το flashnews, πολίτες του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή και τον καλωσόρισαν με μαντινάδα: «Από τη Σητεία ως τα Χανιά όλη η Κρήτη αξίζει και ο ψηλός από ψηλά τη βλέπει και δακρύζει. Βλέπει τον Κυριάκο, βλέπει και την Ντόρα πώς άλλαξαν το χρώμα της και είναι γαλάζια τώρα».

Βίντεο: Θερμή υποδοχή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Χανιά

Μητσοτάκης: «Στόχος να βγάλει η ΝΔ τέσσερις έδρες στα Χανιά»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κόσμο είπε ότι στόχος στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση είναι να βγάλει η ΝΔ τέσσερις έδρες στα Χανιά, ενώ τόνισε ότι ο λαός καλείται να αναδείξει ποιον θέλει πρωθυπουργό, όχι ποιον θέλει να είναι αντιπολίτευση.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον πατέρα του ο οποίος όπως είπε υπεραγαπούσε το χωριό των Βρυσών ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε έργα υποδομής λέγοντας ότι οι Χανιώτες θα έχουν πάντα έναν σύμμαχο στα αιτήματά τους.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στον Πλατανιά όπου συνομίλησε με πολίτες και απόλαυσε κρητικά εδέσματα αλλά και τσικουδιά. Μάλιστα επανέλαβε ότι στόχος είναι η ΝΔ στα Χανιά να βγάλει τέσσερις έδρες.