Γιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά «βράχος», τι αναφέρουν οι δικηγόροι

Ο γιός του Φρέντι Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα μίλησε για την περιπέτεια που βιώνει η οικογένεια του.

Η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη στον ΑΝΤ1, καθώς όπως είπε μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά χθες Τρίτη.

Φρέντι Μπελέρης, ψυχολογικό ράκος, παρά τη νίκη

«Ο πατέρας μου είναι ένα ψυχολογικά «βράχος» ευτυχώς, τον ενημέρωσα για τα ευχάριστα, την δικαίωση που του έδωσε η νίκη στις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας. «Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε πάρει επάνω του την αναμέτρηση στη Χειμάρρα και έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας», υπογράμμισε ο γιός του Φρέντι Μπελέρη και κατέληξε λέγοντας ότι «αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη» είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.