Μητσοτάκης για υπόθεση Γεωργούλη: «Κάποιοι βλέπουν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος που έσκαβαν για άλλους»

Στην υπόθεση Γεωργούλη αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του αναπτυξιακού σχεδίου για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων του 2030, στην Κέρκυρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από την Κέρκυρα, αναφέρθηκε στην υπόθεση των καταγγελιών σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και σωματική βλάβη, κάνοντας λόγο για έναν «λάκκο», που είναι «βαθύς και σκοτεινός».

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρωθυπουργός, φαίνεται ότι «ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν» πόσο βαθύς και σκοτεινός είναι ο λάκκος αυτός, τον οποίο «έσκαβαν για άλλους».

Η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

Ειδικότερα, και ενώ συνεχίζουν να αποκαλύπτονται στοιχεία για την υπόθεση, μέσω νέων καταγγελιών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο πρωθυπουργός έκανε την εξής δήλωση: «Ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους».

Νωρίτερα, στο φως βγήκαν και δύο καταγγελίες για εργασιακό bullying σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, από συνεργάτες του.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην Κέρκυρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 22 Απριλίου κλείνει η Βουλή και ξεκινά επισήμως η προεκλογική περίοδος.