ΣΥΡΙΖΑ: «Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα - Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες ο κ. Μητσοτάκης;»

Μετά την δήλωση του ίδιου του Θέμη Χειμάρα πως δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ παρά την αθώωσή του από το ΣΔΟΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει και πάλι επίθεση στο κυβερνών κόμμα, βάζοντας στο στόχαστρο και άλλα «γαλάζια» στελέχη.

Το πρωί της Μ. Τετάρτης, ο Θέμης Χειμάρας σε ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποίησε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ, κάνοντας λόγο για «σκευωρία» από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως τόνισε το ΣΔΟΕ τον δικαίωσε «σε απόλυτο βαθμό», με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, βάζοντας στο στόχαστρο κι άλλα «γαλάζια» στελέχη.

Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του:

«Τρεις μέρες κράτησε η δήθεν δικαίωση Χειμάρα – Τι θα κάνει με τις άλλες γαλάζιες ακρίδες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης;

Ο κ. Χειμάρας των απευθείας αναθέσεων που δήθεν δικαιώθηκε από το ΣΔΟΕ, τελικά δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ. Προφανώς μετά τις αντιδράσεις και το νέο άδειασμα των Αρχών, ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να τηρήσει κάπως τα προσχήματα.

Τώρα μένει ο κ. Παπαθανάσης που με 50.000 ευρώ «καθάρισε» για χρέη 2 εκατ., ο κ. Καππάτος που βγάζει στο σφυρί πρώτες κατοικίες ανήμπορων δανειοληπτών, ο κ. Μαραβέγιας που εξασφάλιζε εκατομμύρια ευρώ από τον Αναπτυξιακό Νόμο με υπογραφή Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπόδικος κ. Πουλής του ΚΕΕΛΠΝΟ και ο κ. Αβραμόπουλος με τα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια.

Θα τους διατηρήσει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης; Έτσι φαίνεται…

Αλλιώς θα έπρεπε να καθαρίσει το μισό ψηφοδέλτιο του κόμματος των ”Πάτσηδων” και των ”γαλάζιων ακρίδων”», καταλήγει η ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου.