Οικονόμου για Τσίπρα: Φαντασίωση η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε ο ίδιος τολμά να περιγράψει

Δριμεία κριτική στα όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε προεκλογική του ομιλία στην Καλαμάτα άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας πως «Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019».

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε νωρίτερα στην Καλαμάτα, όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τονίζει πως «οι πολίτες γνωρίζουν πως αυτό που δεν αλλάζει είναι ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις εμμονές του».

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου

«Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019. Έμεινε όρθια στις κρίσεις. Μείωσε 50 φόρους, αύξησε κατά 20% τον κατώτατο μισθό, έχει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τη υπόλοιπη Ευρώπη, η ισχυρή φωνή της ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι το Ισραήλ και από τις Βρυξέλλες μέχρι τον Αραβικό κόσμο. Τα σύνορα μας είναι απροσπέλαστα και η γεωστρατηγική μας θέση ενισχυμένη.

Οικονόμου για Τσίπρα: Εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων

Στη παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια υπηρετούν περισσότερα στελέχη από ότι στο παρελθόν. Αυτά και πολλά αλλά οι πολίτες τα γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία. Όπως γνωρίζουν ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του. Με τις εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων, για τους οποίους μια πρόγευση μας έδωσε ο κ. Δραγασάκης. Και με τις φαντασιώσεις για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε να την περιγράψει δεν τολμά. Είτε γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα σχηματιστεί ποτέ, είτε γιατί η περιγραφή της θα αποκάλυπτε την ανακύκλωση φθαρμένων και μοιραίων για την πατρίδα προσώπων και πολιτικών.