Τα ονόματα που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΔ και το γενικό πρόσταγμα αναμένεται να έχουν Γιάννης Μπρατάκος και Παύλος Μαρινάκης.

Ο στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ, στην οποία προήδρευσε χθες και οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, που θα γίνουν είτε Απρίλιο είτε Μάιο, θα καθορίσει τις εξελίξεις, και τόνισε ότι η ΝΔ θέλει ένα αποτέλεσμα που να μην αφήνει αμφιβολίες για τη νίκη της στις επαναληπτικές εκλογές.

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το iefimerida.gr, έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκλογική επιτροπή και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, αναλαμβάνοντας να «τρέξει» όλα τα θέματα που αφορούν τη διπλή εκλογική αναμέτρηση για την οποία προετοιμάζεται η ΝΔ.

Ο ρόλος Μπρατάκου – Μαρινάκη

Το γενικό πρόσταγμα αναμένεται να λάβουν ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Μπρατάκος και ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ενώ σε αυτήν θα συμμετάσχουν 15-20 στελέχη με εμπειρία σε εκλογικές αναμετρήσεις, οι οποίοι δεν θα μπουν στο κυνήγι του σταυρού και κάθε ένα από αυτά θα αναλάβει συγκεκριμένο ρόλο, ώστε το κόμμα να δώσει συντεταγμένα τη μάχη της αυτοδυναμίας που έχει θέσει ως στόχο ο κ. Μητσοτάκης.

Μεταξύ αυτών είναι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος που σε συνεργασία με τον Χάρη Θεοχάρη και τον Θανάση Κοντογεώργη καταρτίζουν το προεκλογικό πρόγραμμα.

Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης που έχει πλήρη εικόνα της κομματικής ανθρωπογεωγραφίας σε όλη τη χώρα και συμμετέχει στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Θανάσης Μπαλέρμπας, ο νέος αναπληρωτής διευθυντής Γιάννης Σμυρλής και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.