Απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα για το «ελάτε να με συλλάβετε»

Σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που καλεί τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να τον συλλάβει, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας στην ανάρτηση του κ. Τσίπρα με την οποία διαμαρτυρόμενος για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου σχετικά με την ΑΔΑΕ και τις παρακολουθήσεις, καλεί τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να τον συλλάβει και ότι παραιτείται της βουλευτικής του ασυλίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει λόγο για «θεατρινισμούς αλα Βαρουφάκη».

Ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τιμά τη Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις του και σε αντίθεση με τη ΝΔ που σέβεται σταθερά τους θεσμούς, ο κ. Τσίπρας «συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ συνηθίζουν να τιμούν την Δικαιοσύνη μόνο όταν οι αποφάσεις της είναι σύμφωνες με τις επιδιώξεις τους. Αντίθετα, η Κυβέρνηση σέβεται και τιμά σταθερά την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία: χωρίς ιδιοτελείς προϋποθέσεις, υποσημειώσεις και αστερίσκους. Εμείς σταθερά με τους κανόνες και τους θεσμούς της Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει σταθερά να αναζητά ταυτότητα μέσα στην τοξικότητα.

ΥΓ: Θα περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα, έναν πρώην Πρωθυπουργό, να αντιλαμβάνεται ότι τέτοιους είδους θεατρινισμοί ταιριάζουν περισσότερο σε κάποιον σαν τον κ. Βαρουφάκη. Τελικά, φαίνεται ότι οι δύο τους εξακολουθούν να μοιάζουν σε πολλά».