Ανδρουλάκης για Καϊλή: Έκανε παιχνίδι δούρειου ίππου της ΝΔ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκάλυψε ότι από το καλοκαίρι είχε πάρει αποστάσεις από την Εύα Καϊλή, ενώ την είχε ενημερώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, λόγω των τοποθετήσεών της για την υπόθεση της παρακολούθησης του

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση διαφθοράς με εμπλεκόμενη την Εύα Καϊλή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά για την χθεσινή διαγραφή της, «πήρα μία απόφαση χθες για να περιφρουρήσω την παράταξή μας, η κυρία Καϊλή έκανε παιχνίδι Δούρειου Ιππου της ΝΔ».

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (10/12) στον ANT1 ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως από τις 26 Ιουλίου και μετά ο ίδιος πήρε αποστάσεις από την Εύα Καϊλή, τονίζοντας χαρακτηριστικά, «από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador η κυρία Καϊλή έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους».

«Είχα ενημερώσει πως η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Αλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Το σύστημα εξουσίας του κ.Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κυρία Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφορικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις τοποθετήσεις της ευρωβουλευτή του.

«Για την υπόθεση αυτή, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ιππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης στη συνέχεια και συνέχισε «τα χθεσινά τα έμαθε όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους».

Τέλος ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε ξανά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ.Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ.Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».