Τα δημοσιονομικά αντέχουν ως τις αρχές Απριλίου

Στην προειδοποίηση ότι τα δημοσιονομικά αντέχουν μέχρι τις πρώτες ημέρες του Απριλίου προχώρησε ο Βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (13/03) στον ΑΝΤ1. «Τα δημοσιονομικά αντέχουν μέχρι τις πρώτες ημέρες Απριλίου και ελπίζω αυτά που μου λένε να μην είναι ακριβή» τόνισε ο κ. Δένδιας.

Κληθείς να σχολιάσει το email Χαρδούβελη, ο Βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «όποιος συμβούλευσε τον Βαρουφάκη (στη σύνταξη της λίστας μεταρρυθμίσεων) δεν είναι κατ’ ανάγκην εσωτερικός παράγοντας» και πρόσθεσε ότι «το email Βαρουφάκη και το email Χαρδουβέλη δεν έχουν και τόση διαφορά».

Ο κ. Δένδιας εξαπέλυσε επίθεση στον Υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας ότι «έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέτωπο εναντίον της χώρας που πρέπει να αποκλιμακωθεί γρήγορα» και προειδοποίησε ότι «κινδυνεύουμε να απομονωθούμε και να οδηγηθούμε σε αβελτερία».

Στα Eurogroup κάνει διάλεξη σε υπουργούς πλουσιότερων αλλά και φτωχότερων χωρών. Δεν είναι κακό να λες ‘όχι’, αλλά πρέπει να είσαι σοβαρός να υποδεικνύεις διέξοδο, και να δημιουργείς συμμαχίες» διευκρίνισε ο κ. Δένδιας.

Σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά της ΝΔ διευκρίνισε πως «είπα τις απόψεις μου πολύ καθαρά, και έχω πολύ ήσυχη τη συνείδηση μου, η ευθύνη ανήκει πλέον σε άλλους».