"Αγνώριστος" ο Μάικ Πομπέο - Είχε συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή το συνέδριο του Economist

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πρόγευμα εργασίας σε φιλικό κλίμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μάικ Πομπέο.
O τέως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή το συνέδριο του Economist.

Aγνώριστος ο Πομπέο
Ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ εμφανίστηκε αγνώριστος στο ταξίδι του στην Αθήνα, εξαιρετικά αδυνατισμένος σε σχέση με το παρελθόν και σε άριστη φόρμα. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο στο The New York Post έχασε 40 κιλά σε 6 μήνες. «Ξεκίνησα την άθληση, όχι καθημερινά, αλλά σχεδόν καθημερινά, τρώω σωστά και έτσι έχασα τα παραπανίσια κιλά», δήλωσε.

Ο Πομπέο πρόσθεσε ότι το «καμπανάκι» χτύπησε τον Ιούνιο του 2021, όταν είδε ότι το βάρος του έφτασε τα 136 κιλά, για πρώτη φορά στη ζωή του. Τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να αναλάβει δράση και η σύζυγός του Σούζαν τον συμβούλευσε «πρέπει να ξεκινήσεις από σήμερα».

Όταν ρωτήθηκε από την Post αν έχασε βάρος προκειμένου να είναι υποψήφιος πρόεδρος, ο Πομπέο γέλασε και απάντησε ότι κυρίως επιθυμεί να ζήσει για πολλά χρόνια, δίπλα στην οικογένειά του. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι έτοιμος για το 2044 και θα ετοιμάζομαι για το 2054», απάντησε, γελώντας.