Αντιδράσεις μετά τη νέα ανάρτηση Πολάκη για τα εμβόλια - «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές, να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας», απαντά ο Οικονόμου

Με μια νέα ανάρτηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κυβέρνηση επανήλθε ο Παύλος Πολάκης, στην  αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού έναντι των μεταλλάξεων.

Αφορμή για τη αντίδραση της κυβέρνησης αποτέλεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση του πρώην υπουργού στο Facebook για τα εμβόλια και τα μονοκλωνικά αντισώματα στην οποία χαρακτήριζε ως «μπούρδες» τις αναφορές του πρωθυπουργού περί ατομικής ευθύνης των πολιτών και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου».

Σχολιάζοντας τον αριθμό των νεκρών σήμερα, ο Π. Πολάκης υποστήριξε ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» και πως «τη μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια, όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο».

H ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2) Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτάκη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθύνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….

Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο.

Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχώς δεν γίναμε Σουηδία» )

Γ. Οικονόμου: «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές, να τον αποδοκιμάσει ο Τσίπρας»

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στην  ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί παράλληλα τον κ. Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια και υπογραμμίζει ότι «αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία». «Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία» καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε τα εξής:

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές.

Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία».