Βανδαλισμός στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αγίας Παρασκευής

Βανδαλισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της Αγίας Παρασκευής, από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, που έσπασαν την γυάλινη πρόσοψη των γραφείων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νέου προέδρου Δημήτρη Αλεφαντή, το περιστατικό έλαβε χώρα, λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση, για την συγκρότηση σε σώμα της νέας εκλεγμένης τοπικής.

«Καταδικάζουμε την άνανδρη επίθεση στα γραφεία μας και αρνούμαστε να υποκύψουμε στο φόβο, που επιθυμούν κάποιοι να μας υποβάλλουν. Αντιθέτως, τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν να πορευτούμε πιο αποφασιστικά, στο Δημοκρατικό δρόμο της ενότητας και της προόδου. Άλλωστε όπως έχει πει και ο πρόεδρος της παράταξης μας “Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Αλεφαντής.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν αναφορές για κουκουλοφόρους, οι οποίοι έσπασαν τη γυάλινη πόρτα με βαριοπούλα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό.

Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη για την επίθεση

 

«Άνανδροι επιτέθηκαν και έσπασαν τα γραφεία της Τοπικής μας στην Αγία Παρασκευή. Απορώ πως νομίζουν ότι έτσι θα κάμψουν το ηθικό μας; Αντιδημοκράτες», αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.