Αντπαράθεση στη Βουλή για την τσιριχτή φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην τσιριχτή φωνή του Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε ανάφλεξη στη Βουλή.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,είπε ότι «η τσιριχτή φωνή αποτελεί ένα φυσικό του χαρακτηριστικό, όμως αυτό δεν αποτελεί λόγο να με κοροϊδεύει συνεχώς ο κ. Τσίπρας».

Αφού χαρακτήρισε ανάγωγο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ότι «εγώ πάντως, δεν μιμούμαι τη φωνή άλλων όπως ο Τσίπρας του Ανδρέα Παπανδρέου».
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης με αφορμή κάποια στοιχεία που παρέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη θέση της χώρας μας όσον αφορά τους ρυθμούς ανάπτυξης και τα οποία δεν κατά την κυβέρνηση δεν είναι αληθή, απευθύνθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντας: «Στραβός είναι ο Τσίπρας, που δεν ξέρει να διαβάζει έναν πίνακα;Κλείστε τον σε ένα δωμάτιο και κάντε του φροντιστήριο…Όταν τα μάθει τα ξαναλέμε.

Παραμένει πάντα ο ίδιος αγράμματος Τσίπρας από την πρώτη στιγμή.Είπε και το αμίμητο ότι δεν θα βρίσκουμε την ψήφο μας στις νεαρές ηλικίες.Ο άνθρωπος που χάνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις,έχει το θράσος να κάνει μαθήματα στη ΝΔ.Από αυτό καταλαβαίνετε για τι βαθμό ευφυίας μιλάμε».
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος,είπε ότι αρνείται να απαντήσει για να μην κατέβει στο επίπεδο ενός ανθρώπου που αποκαλεί αγράμματο έναν πρώην πρωθυπουργό.