Στα Α.Τ Περιστερίου και Ασπρόπυργου ο Τάκης Θεοδωρικάκος-«Έρχομαι να δω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ»

Τα αστυνομικά τμήματα Περιστερίου και Ασπροπύργου επισκέπτεται από το πρωί ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, θέτοντας σε εφαρμογή το δόγμα «ασφάλεια για όλους παντού», που ανακοίνωσε ως κύριο άξονά του με την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο υπουργός έφτασε στο Α’ αστυνομικό τμήμα Περιστερίου συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

«Το ΥΠΡΟΠΟ και η ΕΛΑΣ συμμετέχουμε στο 3ημερο εθνικό πένθος που κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια ενός μεγάλου, παγκόσμιου και μοναδικού Έλληνα, του Μίκη Θεοδωράκη. Του Μίκη της ελευθερίας, της Δημοκρατίας του πολιτισμού του Μίκη της ενότητας όλων των Ελλήνων. Ξεκινώ σήμερα τις επισκέψεις μου σε ΑΤ και υπηρεσίες της ΕΛΑΣ σε ολόκληρη τη χώρα, ξεκινώ εδώ από τις δυτικές συνοικίες από το Περιστέρι και στη συνέχεια θα μεταβώ στον Ασπρόπυργο. Έρχομαι να δω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΛΑΣ στην εκπλήρωση του έργου της», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος και συνέχισε:

«Η ΕΛΑΣ έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο θέμα των ελέγχων της πανδημίας του κορωνοϊού και έχει συμβάλλει στη διατήρηση της κοινής συνοχής και της γαλήνης στη χώρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη μάχη ενάντια στην ασύμμετρη απειλή στον Έβρο όταν με αποφασιστικότητα αντιμετωπίστηκε η είσοδος παράνομων μεταναστών».