Το μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη στο twitter για τον εμβολιασμό μέσα από ένα βίντεο στη νοηματική

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα βίντεο του υπουργείου Υγείας που σχετίζεται με την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού, γράφοντας: “Ένα μήνυμα που συγκινεί και δίνει δύναμη σε όλους”.

Στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος είναι κωφάλαλος, και στη γλώσσα της νοηματικής λέει τα εξής: “Έμαθα να διαβάζω τα χείλη των άλλων από πολύ μικρός. Αυτός είναι ο τρόπος να επικοινωνώ. Να καταλαβαίνω τους άλλους. Όταν κάποιος φοράει μάσκα δεν μπορώ να δω τα χείλη του. Η μάσκα του γίνεται σιωπή.

Γι’ αυτό θέλω περισσότερο από κάθε άλλον να τελειώσει όλο αυτό. Και επειδή το θέλω τόσο πολύ είμαι ο πρώτος που προσέχω, που θέλω όλοι να φοράμε τις μάσκες μας. Είμαι κουρασμένος όπως κι εσείς αλλά ξέρω ότι είμαι και δυνατός. Ακόμη περισσότερο τώρα που με όλες τις δυσκολίες, που βλέπω ότι το τέλος δεν είναι πια τόσο μακριά”.

Αμέσως μετά εμφανίζεται το μήνυμα: “Ο εμβολιασμός προχωράει. Μαζί έχουμε τη δύναμη να βγούμε νικητές. Νοιαζόμαστε, Προστατευόμαστε, Εμβολιαζόμαστε”.