Χρυσοχοΐδης κατά κριτικής ΣΥΡΙΖΑ: «Θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό-Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι»

Την δική του απάντηση έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης, Χρυσοχοΐδης στον ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την κριτική του για τους χειρισμούς του ίδιου κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια», και ειδικά για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε ότι θα έκλεινε ξανά την Εθνική Οδό καθώς βάζει σε προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή. Κατηγόρησε δε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «σπέκουλα», υπενθυμίζοντας την τραγωδία στο Μάτι.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό, θα το ξαναέκανα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με την απόφαση να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παραμονές της «Μήδειας» που έπληξε την Αττική, υπεραμύνθηκε αυτής, καθιστώντας σαφές ότι αν δεν γινόταν τότε θα υπήρχαν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους και πάρα  πολλά ατυχήματα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του M. Χρυσοχοΐδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: