Βουλή: Κόντρα Κατσαφάδου - ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδιο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά όταν ήταν φοιτητής

Με κατάθεση των εγγράφων της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ και υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό του για την βίαιη επίθεση ομάδας της ΔΑΠ στο πρυτανικό συμβούλιο του πανεπιστημίου Πειραιά την εποχή που ο ίδιος ήταν φοιτητής.

«Δεν έστειλε κανένας Κατσαφάδος και κανένας φοιτητής στο νοσοκομείο τον πρύτανη Πειραιά» είπε ο κ Κατσαφάδος, ενώ κατέθεσε και την ανακοίνωση του σημερινού Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά, που αναφέρει «ότι δεν ήταν καν στο πανεπιστήμιο εκείνη την ημέρα, του περιστατικού».

«Δεν μπορείτε να χωνέψετε έναν νέο άνθρωπο, ένα γιο ενός μπάτσου, από μια μεσαία οικογένεια, ο οποίος δε μεγάλωσε στα πλούτη και τα παλάτια κι ο οποίος είναι περήφανος για τη δράση του και τον στηρίζουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες του», είπε και πρόσθεσε: «Εγώ αγωνιζόμουν για να είναι ανοιχτά τα πανεπιστήμια κι εσείς αγωνιζόσασταν για να είναι κλειστά. Είστε οι μεγαλύτεροι ψεύτες που έχουν περάσει μέσα στο Κοινοβούλιο».

Προκλητική χαρακτήρισε την παρέμβαση Κατσαφάδου ο Νίκος Φίλης, καλώντας τον υφυπουργό να απαντήσει αν διαγράφηκε από τη ΔΑΠ μετά τον «άθλιο και φασιστικό τραμπουκισμό του εις βάρος στον πρύτανη».