Στο πλευρό της Κυβέρνησης και ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Α΄ Αθήνας, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, εμφανίστηκε σήμερα, (16/02), στην τηλεοπτική εκπομπή “Πρωινή Γραμμή” στον ΣΚΑΙ, με τους δημοσιογράφους Δ. Λυριτζή και Γ. Οικονόμου.

Ο κ. Κακλαμάνης, αφού ευχήθηκε «να έχει επιτυχία η σημερινή διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση», δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «μέχρι στιγμής μόνο βαφτίσια ακούνε οι πολίτες από τη νέα κυβέρνηση», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η διαγραφή του χρέους έγινε απομείωση και ο ΕΝΦΙΑ μετονομάστηκε σε Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας».. Παράλληλα, ανέφερε ότι παρότι «προεκλογικά η λέξη ιδιωτικοποίηση, για τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμαινε ξεπούλημα, σήμερα έχει γίνει σκέτο πούλημα».

Στην συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης, είπε ότι «κατά την μακροσκελή ομιλία του πρωθυπουργού στην συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας, δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στην λέξη “ανάπτυξη”».

Κλείνοντας, και αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι «πρέπει να αποφύγει η κυβέρνηση την υπονόμευση του ίδιου του προέδρου», ισχυριζόμενος ότι «με τους χειρισμούς της μέχρι στιγμής η ίδια η κυβέρνηση, υπονομεύει τον πρόεδρο πριν καν εκλεγεί».