Παπαδημούλης: "Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης με την Ε.Ε."

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης της Ελλάδας με την Ε.Ε., σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε δηλώσεις του την Παρασκευή υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «είναι να γίνει η Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο και ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό  Βήμα Fm, o αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ανέφερε ότι όσοι ποντάρουν ή πόνταραν, στη σύντομη αριστερή παρένθεση πρέπει να αλλάξουν μυαλά, «γιατί αλλιώς κινδυνεύουν να γεράσουν περιμένοντας στη στάση».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει η Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο και ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα ρήξης και ότι  δεν υπήρξε ποτέ, «πολύ απλά, διότι το κοινό συμφέρον και των εταίρων και της Ελλάδας είναι η λύση και όχι η ρήξη».

«Υπάρχουν δυσκολίες και ασκούνται πιέσεις γιατί υπάρχουν διαφορετικές επιδιώξεις, διαφορετικά συμφέροντα ακόμα και διαφορετικές πολιτικές σκοπιμότητες, αλλά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο το ενδεχόμενο για μια ρήξη», πρόσθεσε.