Πρώτη ηχογραφημένη διάψευση Ψαριανού ότι θα φύγει από το Ποτάμι, στο φως

Ηχογραφημένο απόσπασμα του Γρηγόρη Ψαριανού, που διαψεύδει οτι θα φύγει από το Ποτάμι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο twitter, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Φωτεινή Λεομπίλα.

Το ηχογραφημένο απόσπασμα, είναι από την τελευταία τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στο Πολιτικό Συμβούλιο, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου η απόφαση ήταν ότι οι βουλευτές του Ποταμιού θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά και μετά του Γρηγόρη Ψαριανού που οδήγησαν στη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού.

Στην ηχογραφημένη τοποθέτησή του που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει:

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα την μαλ@@α που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»

Η Φωτεινή Λεομπίλα σχολιάζει ως εξής στην τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού:


 Ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας χθες βράδυ στο Action 24 έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια, ενώ υπενθύμισε ότι δεν έφυγε από το Ποτάμι, αλλά ότι κατέστη ανεξάρτητος ούτως η άλλως, αφού η προηγηθείσα αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, είχε καταργήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, απειλεί να δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις  και με άλλα ηχογραφημένα αποσπάσματα  (δες ρεπορτάζ σε διπλανές στήλες) προκειμένου  να αποδείξει ότι υπάρχει σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν το Ποτάμι. Κατονομάζει μάλιστα τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη ως ενορχηστρωτές της αποστασίας-